Blink legges ned

Blink stenger 31. mars

åpnet 1. februar 2002, avsluttes 31. mars 2011.

Da sier også blink farvel, som dere vet har nettby blitt lagt ned etter å ha tapt millioner av penger til blink, Les hele saken her.

Det har vært ni begivenhetsrike år. På topp hadde nettsamfunnet over 300 000 brukere hver måned, og var kanskje Norges første allmenne sosiale nettmedium. En tjeneste som viste vei mot det som skulle komme.

Mye har forandret seg. Den siste måneden har bare 4000 personer logget seg inn på Blink. Brukerne har talt et tydelig språk, og vist oss at verden går framover. Med så få brukere er det lenge siden det har vært et økonomisk grunnlag for videre drift.

For man har et ansvar når man driver en tjeneste som Blink. Man skal kunne vedlikeholde tjenesten, rette feil, svare på spørsmål og hjelpe brukere som trenger det. I den siste tiden har ikke Dagbladet vært i stand til å innfri disse forpliktelsene. Da er det bedre å si stopp.

De siste ordene vi skriver her vil vi bruke til å framheve heltene på Blink, nemlig moderatorene. Ingen over, ingen ved siden. Hadde det ikke vært for fantastiske ildsjeler som liseyvon, hadde vi måttet stenge Blink for flere år siden. Stikk gjerne innom profilen hennes og legg igjen en hilsen – det skal i alle fall vi. Takk for all hjelp!


På vegne av alle som har jobbet med Blink,
Tor Kristian Flage
Konstituert Leder Utvikling

Kim

Daglig Leder hos Kims DataRep

Legg igjen en kommentar

Lukk meny
×

Handlekurv