Nå kommer Facebook-mail

Facebook har nå startet å rulle ut epost-funksjonalitet, hvor brukerne kan få sin egen epostadresse med suffixet @facebook.com.

Nå kommer Facebook-mail

Tjenesten har vært mulig å melde seg på i to måneder for de som har fått invitasjon, men nå starter Facebook å tilby epost-funksjonalitet til alle brukere av nettsamfunnet.

Facebook har omlag 350 millioner daglige brukere, som sender opp mot 4 milliarder beskjeder daglig. Den nye eposttjenesten er ikke nødvendigvis det som sees på som tradisjonell epost, men epost med sosial integrering og chat. Tjenesten vil gjøre fortgang i hvordan brukerne kommuniserer med hverandre, gjennom epost.

Noen av de nye funksjonene er samtalehistorikk og sosial innboks. Brukere vil få mulighet til å ha en @facebook.com-adresse, og en avansert algoritme vil filtrere ut meldinger du ikke vil ha.

Epostadressen vil bruke din offentlige visnings-url, så dersom du har http://facebook.com/dittnavn som visnings-url, kan du registrere dittnavn@facebook.com som epostadresse.

Det skal sies at eposttjenesten er en frivillig funksjon, og ikke noe som vil bli påtvunget brukerne. Microsoft har også sin rolle i den nye innboksen, med Outlook Web Apps. Integrering av dette gjør at brukerne kan dele Office-dokumenter med venner og familie. I tillegg kan kontoen kobles opp mot Windows Live SkyDrive, som gir 25GB ekstra lagringsplass på nett.

Når tjenesten blir tilgjengelig i Norge, skal brukerne kunne logge på Facebook, gå til Meldinger og få opp et alternativ om å oppgradere kontoen. Dette var ikke tilgjengelig når undertegnede sjekket.

Kilde: itpro

Legg igjen en kommentar

Lukk meny
×

Handlekurv