Ønsker du en ny gaming PC?

Ønsker du en gaming PC eller en kontor PC? Vi hjelper deg!

 

Hvorfor bygge PC’en hos Kim’s DataRep?

God på pris, også på større leveranser
Vi er gode på pris og sammenligner oss med de store i markedet prismessig. Kvalitetsmessig forsøker vi å legge listen enda høyere.

Garantiordninger
Vi gir 2 års garanti på våre byggemaskiner.

Det er trygt å handle hos Kim’s DataRep
Hos oss skal du føle deg trygg på at du blir fornøyd med sluttresultatet, derfor gir vi fri service av den nye PCen din innenfor 2 uker etter du har mottatt den.

Fokus på gode komponenter
Vi bruker kun komponenter som møter visse kriterier for kvalitet og holdbarhet, samt har stort fokus på at maskinene skal ha over gjennomsnitt kjøleløsning, for å sørge for stille maskiner som varer lenger.

Fokus på gode komponenter
Vi vet at å sitte med en bråkete PC kan bli slitsomt, derfor tilbyr vi alltid støydempet kabinett. Støydempet kabinett er ikke mer kostbart enn andre kabinetter.

Gode tips og råd
Visste du at jo kjøligere en PC er under drift, jo lenger varer komponentene? Dette tar vi høyde for når vi setter sammen en pakke med komponenter tilpasset kabinettet.

Visste du at stasjonære PCer kan være bittesmå? Har du en skuffe eller skap du skal ha PCen i? Skal den være i en båt eller kanskje en bil? Vi bygger mini-PCer som passer inn nesten over alt.

Kim

Daglig Leder hos Kims DataRep

Legg igjen en kommentar

Lukk meny
×

Handlekurv