CSPromod 1.05 er ikke langt unna

CSPromod 1.05

Det har lenge vært stille i CSPromod leiren etter utgivelsen av versjon 1.04 beta. Nå har gruppen bak CSPromod derimot annonsert at versjon 1.05 vil komme i løpet av kort tid.

Utgivelsen av forrige versjon, 1.04, var preget av mye problemer innledningsvis. Mange har også kritisert CSPromod for de trege oppdateringene. Til tross for dette har gruppen bak prosjektet fortsatt det frivillige arbeidet de legger ned. Lite er foreløpig kjent om hva den nye versjonen vil introdusere annet enn at det innebærer større endringer rundt spiller modellene. Gruppen har lagt ned mye tid i å etterligne hvordan modellene i CS 1.6 beveger og oppfører seg, noe som tydeligvis ikke har vært en enkelt jobb å gjøre i source motoren.

Ved forrige lansering kunne CSPromod by på en showmatch mellom to av de beste lagene i verden innen CS 1.6 og CSS, fnatic (CS 1.6) og Reason Gaming (CSS). Denne kampen ble preget av DDoS angrep mot spillserveren og generelle problemer med CSPromod for lagene som deltok. Det er derfor ikke sikkert at noe lignende vil bli fulgt opp i år.

Lanseringen av versjon 1.05 vil trolig være viktig for CSPromods fremtid. Det har nå gått 5 år siden prosjektet ble startet, og fremdeles har ikke gruppen bak prosjektet klart å produsere en versjon som er spillbar i konkurranse sammenheng. Skulle versjon 1.05 vise seg å være brukbar kan det bety store forandringer i scenen hvis lag og turneringen plukker opp spillet. Dette kan også til syvende og sist bli en opptur for et miljø som slites mellom to ulike versjoner av et spill i stadig større konkurranse på den kompetitive scenen mot andre spill som StarCraft 2 og Heroes of Newerth.

Gruppen bak CSPromod annonserte at de vil lansere CSPromod 1.05 senest 31.01.2011, men fortalte også at de vil slippe versjonen tidligere om det skulle vise seg at de blir ferdig f. eks 15. januar.

Kilde: CSPromod.com

Catchgamer


Kim

Daglig Leder hos Kims DataRep

Legg igjen en kommentar

Lukk meny
×

Handlekurv