Crysis 2 kommer snart, vi tok en liten titt..


Grafisk flott og en god historie blir sammen et mulig godt og flott spill.

IMars er den gyldne måned for releasen av Crytek`s Crysis 2 en legende innenfor fps sjangeren. Bli med oss på en liten titt I mars braker det løs med Ea`s release av Crysis 2

Crysis 2
Utvikler: Crytek
Utgiver: Ea
Sjanger: Action, FPS, Online, Sci.fic.
Pegi: 16+

Spillåret 2011 byr på mange gode opplevelser. Crysis 2 er en av titlene jeg har valgt å titte litt på. Har ingen erfaring med denne spillserien men ser at det første spillet satte standarden for fps spill vi kjenner i dag.

Mange av dere kjenner sikkert det første Crysis spillet til pc, selv har jeg ingen erfaring men har selvsagt hørt mange snakket flott om spillet.

Senest i dag kom jeg kom jeg og min ”rygg mirakel doktor” om at nå var det ikke lenge til spillet Crysis 2.

Bestemte da for å bli kjent med denne spilleserien. Det jeg ser av matriale på spillet og utgivers nettsider ser veldig flott ut og appellerer raskt til meg.

Satte Crysis 2 multiplayer demoen som er ute på Xbox Live nå rimelig raskt på nedlastning i kveld. Min test av det legger jeg inn i denne artikkelen om kort tid.

Bli med meg på et lite ”dypdykk” inn i Crysis 2 universet her:
Det er 2023, fryktinngytende fremmede inntrengere stilken i New York City gater. Bare du kan vinne som den godt utrustede supersoldat i kledd en Nanosuit II.

BE STRONG – Ta flere fiender med Armor mode, utslett dem med tunge våpen eller knus dem ved å sparke biler mot dem.

BE FAST – Kom deg inn i kampen med ”powerjump, ledgegrab” og bruk din evner til å skli deg rundt i de fantastiske miljøene..

BE INVISIBLE – Bruk Stealth modus for å sette feller og utslett dine fiender. Eller legge deg i en god plassering og skyt dine fiender fra en skjult posisjon.

BE THE WEAPON – Med Nanosuiten så velger du hvordan du vil spille.

Med disse ordene er man jo solgt før man  i det hele tatt har kommet seg inn i spill demoen.

Jeg følger opp med litt mer teknisk info om spillet her:

Crysis 2 Limited Edition inneholder følgende bonusmateriale for den ultimate multiplayer-opplevelsen.

– Bonus XP – Gir spillerne en klar fordel på grunn av at de startet multiplayer-stridene med nok XP for å få tilgang til alle fem klasser.

– SCAR Hologram Decoy – Dette ekstrautstyret til SCAR-våpenet viser et hologrambilde av spilleren for å forvirre fienden.

– SCAR Weapon Skin – Denne digital komouflage-skin lar spillerne addere en personlig touch til et av spillets aller mest populære attackvåpen.

– Platinum Dog Tag – Denne unike og spesielle ID-brikken er en av over 250 som går å samle i Crysis 2:s multiplayer-modus, og hjelper deg å skille deg ut fra resten av soldatene i felten.

Verden er herjet av en rekke klimakatastrofer, og samfunnet står overfor total kollaps. Romvesenene er tilbake med en full invasjonsstyrke, som er fast bestemt på total tilintetgjørelse av menneskeheten. De begynner med å prøve å rive ut hjertet av selve symbolet på menneskeheten, New York City.

I New York patruljerer skrekkelige romvesener gatene og en marerittaktig pest angriper byens innbyggere med epidemisk fart. Alle systemene i byen har sluttet å fungere, det er kaos i gatene og bygningene er ødelagte eller står i flammer. Dette er New York City som du aldri har sett byen før.

Verken paramilitære politistyrker eller den amerikanske militærmaskinen greier å stå imot invasjonen, og alle som ikke har flyktet er så godt som døde. Å overleve denne malstrømmen av død og ødeleggelser kommer til å kreve teknologi hinsides alt moderne soldater har kunnet forestille seg tidligere.

En mann vil arve det som kreves for å overleve. En supersoldat utstyrt med fremtidens kampteknologi, i form av Nanodrakt 2, skal ta det endelige oppgjøret med fienden og redde menneskeheten fra undergang i New Yorks urbane jungel.

Crysis satte standarden for grafikk i PC-spill, en standard andre spill fremdeles måles opp mot. Crysis 2 kommer til å omdefinere denne standarden på konsoller og PC i en detaljert urban jungel i New York City.

Enestående KI med unik gruppekoordinering og gruppeoppførselssystemer som reagerer realistisk på handlingene dine.

Tilpass kampstrategiene ved å justere nanodrakten og våpnene i sanntid med nye supersoldategenskaper.

Det kritikerroste flerspillerstudioet Crytek UK lager en helt ny flerspilleropplevelse med den dynamiske intensiteten i Nanodrakt 2. Ved å bruke nanodraktteknologien har spilleren nærmest ubegrensede muligheter til å reagere på de dynamiske omgivelsene.

Spillet slippes den 23.03.11 jeg oppfordrer til å laste ned spill demoen, her får du en god smak på multiplayer delen.

Les mer om spillet her på Ea sin nettside

Sørg for å være en av de første og forhåndbestill ditt eksemplar av spillet her hos oss:

Crysis 2 Ps3

Crysis 2 Xbox 360

Crysis 2 PC

Om du har erfaringer med Crysis? del den med oss her i kommentar feltet eller på vår facebook side

Kilde:gamersweb.no

Legg igjen en kommentar

Lukk meny
×

Handlekurv