Retningslinjer som registrert bruker av kimsdatarep.no:

Vi i Kims DataRep er opptatt av at vår nettside skal være oppdatert, nyttig, privat og med et interessant innhold. Det er opp til dere brukere å hjelpe oss med å få til dette ved å vise sunn fornuft og god folkeskikk når dere bidrar i vår nettside. Skulle du likevel være usikker, så har vi laget disse retningslinjene som noen ytre rammer for hva vi anser som passende.

Personopplysninger

Alle dine personopplysninger er lagret på din e-post adresse. Det er derfor viktig at du velger ett sterkt passord ved registrering. E-postadresser blir ikke utlevert til en tredjepart for utsendelse av informasjon uten brukerens uttrykkelige samtykke.

Kims DataRep måler aktiviteten på tjenesten sin ved cookie-teknologi. Det gjør det mulig å se hvilke sider som besøkes mest slik at Kims DataRep kan utvide de tilbudene som er av største interesse for brukerne.

Anonymitet

Som registrert bruker hos Kims DataRep er du sikret full anonymitet. Ved registrering lager du selv et kallenavn (nickname) som blir publisert sammen med dine innlegg. Det er kun ditt brukernavn som vises offentlig med mindre du selv velger å vise noe annet.

Oppfølging av forumet og ordresporing (moderering)

Kims DataRep sitt forum modereres løpende. Innlegg som vi oppfatter som støtende, sjikanerende, utleverende, i strid med norsk lov eller kort og godt strider mot god folkeskikk, vil bli slettet uten forutgående varsel. Dette skal sikre deg som bruker og forumet som sådan mot innlegg som ikke hører hjemme her.

Lagring og viderebruk av innlegg

Da eldre innlegg og historikk er en sentral del av tjenesten som Kims DataRep tilbyr, vil innlegg som ikke er fjernet av moderator el. (som beskrevet ovenfor) forblir lagret som en del av tjenesten.

Ansvar

Kims DataRep tar ikke noe ansvar eller kan på ingen måte holdes erstatningsansvarlig på noen måte når det gjelder ytringer på forumet, innhold i innlegg på forumet, for sletting av innlegg eller annet i forbindelse med driften av dette.

Lukk meny
×

Handlekurv